Erlend Heiberg

Født 28. januar 1966, Lørenskog
Død 29. mars 2018, Tyskland

Kjære Erlend

Det er med tungt hjerte og dyp sorg at vi tar avskjed med deg. Heldigvis sitter vi igjen med mange god minner. Vi takker deg for all glede du har gitt oss. Du var ikke store gutten når du ble født, bare litt over 2 kg. Du vokste for til og det tok ikke lang tid før du nådde normal vekt.

Vi bodde på Vangen når du kom til verden, den gang var det langt mellom barnehagene og vi måtte løse barnepasset på vår måte. Du var rundt oss hele dagen, men når jeg skulle lage middag til gjestene satte vi deg i suppekjelen sammen med matchbox bilene dine.Det hendte gjestene spurte hvor br, br lyden kom fra og vi måtte si det var gullgutten som lekte i kjelen. Erlend var nær oss og vi var trygge. Den løsningen hadde vel ikke vært helt grei i dag. Det var i denne suppekjelen din interesse for god mat ble lagt og den beholdt du ut livet.

Du nærmet deg 3 år da vi flyttet til Tryvann. Med Margareth, besteforeldre, onkler, tanter, fettere og kusiner var det mange som var med og oppdro deg, dette har vi og mange sett har gitt deg stor toleranse overfor andre. Du satte tidlig pris å være gjest, det hendte du hentet penger og gikk i kafeen. Da fikk vi beskjed om å ikke kjenne deg. Det endret seg senere i livet, da tror vi du gjerne ville bl gjenkjent.

Når du skulle begynne på skolen flyttet vi fra de store skoger til mer urbant strøk. Rødtvet ble vårt hjem i nærmere 20 år. Du fant deg fort til rette og ble en del av skolemusikken, i tillegg begynte du å danse sammen med flere fra klassen. Det har i årenes løp gitt meg mye glede, jeg har stort sette hatt to danse kavalerer.

Med vår arbeidstid på La Strada ble du fort en selvstendig gutt, du ordnet det meste. Du arbeidet bestandig og det har du fortsatt med livet ut. Skolearbeidet ga deg ikke mye problemer og etter endt videregående dro du i militæret, nesten et år i Skjold Garnison. Så ble det kokkeskole og læretid på Bagatell, men så kom trangen til mer lærdom, det resulterte i en god utdannelse og etter hvert forsto vi at vi ikke ville få beholde deg her hjemme.

Vi flyttet til Manglerud i 1992 og her har du vært på besøk, mange, mange ganger i årenes løp. Minnene fra skiferiene i Rondane er noe kjært vi vill gjemme i våre hjerter og huske med et smil om munnen.Vi lærte å akseptere at du flyttet ut, og de siste 27 årene har du bodd rundt i verden: Gøteborg, Paris, London, Dubai og så tilslutt London.

I 2003 møtte du Chris, og vi forsto fort dette var alvor. Du syklet til og med fra Paris til Madrid for å imponere. Dere flyttet til Dubai sammen, og i 2008 gikk dere til det store skritt og inngå partnerskap. I alle årene med Chris og deg har vi vært inkluderti livet deres. Dere har tatt oss med Europa rundt og vi har opplevd masse. Alt fra Opera, kunst og kultur til sosialt samvær, samlet rundt god mat og godt drikke.

Vi vil fokusere på alle gode minner og forsøke og leve videre i din optimistiske ånd. Takk for alt du har gitt oss, og at du brakte Chris inn i vårt liv.

Hvil i fred.

Modern og Fadern

Minneord

MinneordJeg spurte ofte hvordan det sto til med "guttongen"?
..Vis mer
Grete og Ulf Borgen  23-05-2018Se alle hilsener Skriv et minneord

Informasjon om seremonien

Adresse til begravelsesseremonien
Vestre gravlund kapell, Sørkedalsveien 66, 0369 Oslo

Bestill blomster

Bestill blomster til seremonien eller til familien til minne om Erlend

Bestill blomster

Gi en minnegave

til Leger Uten Grenser til minne om Erlend  Heiberg

Gi en minnegave

Tenn et lys

Anne og Frank
25-05-2018 

Torill og Sigmund
25-05-2018 

Berit Mejlbo
24-05-2018 

Lise Fredenlund Olstad
24-05-2018 

Håkon Kjersem
24-05-2018 

Torger Kjersem
23-05-2018 

Knut Wesenberg
23-05-2018 

Knut Brottveit
23-05-2018 

Laila, Espen, Storm og Trym
23-05-2018 

Janne Sigrid Kjersem
23-05-2018 

Skriv inn teksten du ser i bildet under skjemaet.
Tekst i bildet
OppdaterNy kode
   Hør koden

Vis alle tente lys

Følg Erlends minneside