Annichen Hauan

Født 31. mars 1947
Død 4. desember 2018, Oslo

Om Annichen Hauan begravelsen

Våre kjære mamma, farmor, mormor, svigermor og kjæreste Annichen var både sterk, modig, kjærlig og livsglad. Annichen levde livet til det fulle og rommet alle livets følelser.

Hun kjempet for livet til siste slutt og vi ønsker å hedre henne ved å minnes de gode stundene og feire det livet hun har levet.

Annichen gikk ikke stille i dørene, hun brukte hele fargeskalaen og hold seg ikke innenfor strekene. I tråd med hvem hun var og slik hun levde ønsker vi å invitere til en minnestund med musikk, historier, bilder og gode minner. Arrangementet vil finne sted på DOGA, hvor hun jobbet sine siste arbeidsår og som vi forbinder med henne.

Vi starter kl 15.00 når den blå timen begynner. Vi ønsker alle velkomne til å dele denne minnestunden sammen med oss. Kom gjerne kledd i farger.

Minnestunden vil bestå av en regissert del med påfølgende mingling for dem som ønsker. Under minglingen vil det være anledning til å dele minner eller historier om Annichen.

Vi ønsker barn velkomne og håper at dagen kan bli en mulighet for barnebarna å bli kjent med alle historiene om deres kjære mormor og farmor.

Håper dere vil være med å gjøre dette til en dag hvor vi kan dele de mange gode minnene fra en vi alle hadde kjær og som berørte så mange så mye.


Adresse til minnestunden

Doga,Hausmanns gate 16 , 0182,Oslo